Working together

  

TRYG OG SIKKER SHOPPING

Information i forbindelse med Covid-19

Lige nu er vi alle i en situation, hvor det er vigtigt, at vi hjælper hinanden og følger myndighedernes retningslinjer og anvisninger. Vi træffer løbende foranstaltninger i overensstemmelse med disse. Herunder kan du læse om vores har vi samlet de initiativer, vi har introduceret siden Covid-19-udbruddet i Danmark.
 
Fisketorvet er et vigtigt sted for folk, hvor vi giver mulighed for at købe mad, besøge apoteker og købe andre ting, der er nødvendige. Vi har åbent i henhold til almindelige åbningstider, læs mere om vores åbningstider her.
 
Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte os på centerinfo.centerinfo@urw.com.

Pas på dig og hinanden!

Working together 

Oversigt over travlhed

For at give dig et overblik over travlhed på Fisketorvet, kan du bruge ovenstående skema, som viser tidspunkter for travlhed. Således kan du planlægge dit besøg bedst muligt.

 
Working together 

Mundbind og visir

Fra 29. okt. som følge af myndighedernes opdaterede restriktioner skal alle gæster bære mundbind eller visir ved besøg og ophold på Fisketorvet og i butikkerne.

Working together 

Besøg restauranter og café

Når du besøger restauranter og caféer, så afvent indtil personalet har anvist dig en plads. Du skal bære mundbind eller visir indtil at du sidder ned, og når du forlader stedet. Al servering lukker kl. 22. Take away har udvidede åbningstider. Se åbningstider.

Working together 

Events i centret

Som en ekstra foranstaltning mod Covid-19 har vi i øjeblikket valgt at annullere eller udskyde en del events. Bl.a holder maskotten Bertil ferie. Læs mere her på hjemmesiden eller på vores Facebook side: Facebook.dk/fisketorvet.

Working together 

Biograf & Fitnesscenter

Fra 29. oktober, skal du efter nye restriktioner bære mundbind når du træder indenfor i CinemaxX eller SATS. Der er dog ikke krav om at bære mundbind under en film eller fx under træning eller omklædning. Læs mere på CinemaxX.dk eller SATS.dk.

Working together 

Altid parkering

Du behøver ikke at bekymre dig om overbelastning når du kommer i bil. Fisketorvet har masser p-plads. Du får altid to timers gratis under dit besøg. Er du fordelsmedlem af Fisketorvets fordelsklub får du fire timers gratis parkering. Læs mere om parkering.

Working together 

Rengøringsrutiner

For at mindske risikoen for spredning af Covid-19 har vi justeret vores rengøringsrutiner og sørger for hyppiger rengøring og desinfektion af overfalder. Samtidig opfordrer vi alle gæster og besøgende på Fisketorvet, til at følge til myndighedernes aktuelle anbefalinger og information.

 
Working together 

Hånddesinfektion

Fisketorvet har udvidet adgangen til hånddesinfektion for børn og voksne. Som en del af vores kontinuerlige opfølgning for at sikre trygge og sikre omgivelser, har vi yderligere suppleret med hånddesinfektionsstationer overalt i centret.

 
Working together 

Vejledning

Vi opdatere jævnlig anvisninger rundt i centret. For at mindske spredning af COVID-19 beder vi dig om: at holde min 1 meters afstand og være opmærksom på markeringer for afstand og kø. Vask dine hænder ofte og bliv hjemme hvis du er syg. Læs mere her: sst.dk/da/corona.

 
Working together 

Besøg i butikker

Ved indgangen til alle butikker finder du skilte med aktuelle anvisninger som du skal følge. Fx maksimun antal samtidigt besøgende i butikken eller særlige retningslinier du skal tage hensyn til. De fleste butikker har opsat egne sprit standere til afbenyttelse for kunder.

 
Working together 

Madudbringning

Bestil take-away fra de fleste af Fisketorvets restauranter og caféer - udbragt med de mest kendte madudbringningsfirmaer. Vi har et samarbejde med bl.a Wolt, Hungry, take-out og Just-Eat. 

 
Working together 

Ekstra opsyn og tryghed

Ifølge gældende lovgivning omkring covid-19 har Fisketorvet indsat ekstra opsynspersoner til at hjælpe og vejlede gæster i centret. De gør også  opmærksom på brug af afspritning og anvisninger iøvrigt.

 
Working together 

Covid-19 information

Har du spørgsmål til Covid-19 beskyttelse på Fisketorvet, kontakt centerinformationen på plan 1. Eller via telefon 33 36 64 00  eller rett din henvendelse til email:
centerinfo.centerinfo@urw.com