Love Meets Science


VINTERFERIE PROGRAM 8.-23. FEBRUAR

8.-15. februar kl. 10-17, Plan 1

Vidste du, at kærligheden ikke sidder i hjertet, men faktisk sker i hjernen? Valentinsdag er lige om hjørnet, og derfor er vi blevet nysgerrige på hvad kærlighed egentlig er! Sammen tager vi de videnskabelige briller på og udforsker kærlighedens kemi på Fisketorvet.

LOVE MEETS SCIENCE

Love Meets ScienceValentinesFeriebillettenFilmkonkurrence
Love letter workshop

WORKSHOP MED LOVE LETTERS OG VENNEGAVER

8.-15. februar kl. 10-17 (Plan 1)
Kom forbi vores Love Letter borde, hvor du kan pakke en gave ind med dit personlige og kreative touch. Eller skriv et valentinesbrev til din date. Du kan også lave en vennehalskæde til en du bare holder af.

Decorated chocolate

LAV EN KÆRLIGHEDS-FLØDEBOLLE

8.-12. feb. og 14.-15 feb. kl. 12-15 (Plan 1)
Kan du få en flødebolle til at se lige så godt ud som den smager? Kom og udsmyk med dekorationer og pynt den i alle kærlighedens farver. Husk at ta' et billede inden du spiser eller giver den til en du holder af.

candy hearts

BYG KÆRLIGHEDS-MOLEKYLER

8./10./12. feb. kl. 15.15-16.15
13. feb kl. 12-15 (Plan 1)

Byg kærlighedsmolekyler af slik skumfiduser og følg hjertet - og den søde smag. Se hvor langt du kan nå at udforske kærlighedens byggesten før lækkersulten tager over.

VALENTINES EKSKLUSIV

Date Night pink rose

INVITATION TIL DATE NIGHT

Valentines Day - fredag 14. februar kl. 17 - 21.15 (gratis)
Aftenen byder på vinsmagning ved Føtex, med masser af eksklusive tilbud på gode flasker. Der også mulighed for at dekorere og nyde en særlig Valentines flødebolle. I kan fortsætte romantikken med spisning hos Gorm’s med 20% eller Lelé med 25% rabat. Og er I mere klar på udfordringer, inviterer Peak Performance til en intim yoga session for par. Forvent en romantisk og sjov aften med en du holder af.


Yoga for par kræver tilmelding og eksklusivt for Fisketorvets fordelsmedlemmer

Læs mere og tilmeld

Få masser af fordele som medlem - det tager 2 minutter.

Læs mere og tilmeld
wine glasses

GRATIS VINSMAGNING PÅ ROSÉ VINE OG SUPERTILBUD

Fredag 14. februar kl. 17-19 (Føtex)
På Valentines Day inviterer Fisketorvet på en eksklusiv rosé-smagning i samarbejde med Føtex. Kom forbi med din date eller venner og smag jer frem til den perfekte yndlings rosé og gør et kup fra FøtexSupertilbud på Rosé
red and pink flowers

BLOMSTERBINDING. TIPS OG TRICKS TIL DIN BUKET

Torsdag 13. februar kl. 17.00 samt kl 18.00 (Føtex)
Aftenen byder på guidet blomsterbinding i samarbejde med Føtex, som sælger de blomster du synes skal være i din helt personlige buket. Professionelle blomsterbindere giver tips og tricks fra start til slut så du kan gå hjem med den smukkeste buket.

Tilmeld dig blomsterbinding
yoga

SLAP AF MED PAR YOGA TIL VALENTINES

14. februar kl. 20.15
(Peak performance)

Få en afstressende oplevelse, hvor i som par, kan komme hinanden tæt. Du bliver strukket igennem og får mærket din og din partners krop. Efterfølgende byder vi på ren afslapning, frugt og koldt at drikke. Peak Performance stiller med en dygtig yoga instruktør.

Tilmeld Par Yoga

KÆRLIGHEDSSKATTEJAGT & BERTIL FOR BØRN

 

octopus squishy

BERTIL BESØGER FISKETORVET

8.-15. februar kl. 12-16
I hele vinterferien kan du møde Fisketorvets maskot Blæksprutten Bertil. Han går rundt med sine hjælpere Mille og Molly og hilser på børn og giver verdens største krammere. Er du hurtig så kan du også få et billede med Bertil. Vi ses på Fisketorvet.

octopus squishy

LEGESAGER FOR SMÅFOLK

Centerinformationen
Er du fordelsmedlem kan du få gratis legesager i Fisketorvets information. Vi udlevere fx en mini Bertil bamse, tegnegrej and andet sjovt. Blot vis dit medlemsnummer ved afhentning. Er du ikke medlem af fordelsklubben, så er det helt gratis.


BLIV MEDLEM
octopus squishy and treasure map

KÆRLIGHEDSSKATTEJAGT

8.-15. februar kl. 10-18 (Plan 1)
Blæksprutten Bertil har brug for din hjælp til at sende en gave til sin venninde, Søhesten Sally. Bertil har nemlig glemt hendes adresse, men bogstaverne i Sallys adresse kan findes Fisketorvet butikker. Få et skattekort i informationen og hjælp Bertil med at få sendt sin gave.

Vinter billet

VINTERFERIEBILLET
PRIS 100 KR. VÆRDI 320 KR.

Den indeholder bl.a en børnebiografbillet, ferieis, snacks, sodavand og slik. Og selvfølgelig lidt gode sager til at tage med hjem samt 6 timers ferieparkering til bilen. Køb den hos centerinformationen i perioden 8.-23. februar.

CINEMAXX

Kan indløses af børn under 12 år og gælder til film, der starter inden kl. 18.29. Tillæg ved valg af 3D, helaftensfilm og andre film med særlige tillæg. Kan ej benyt tes til IMAX og særvisninger.

PARADIS IS

En kugle is

KIOSK BIEN

En drikkeflaske

PHILLY'S

En doughnut

BRÆT & BRIKKER

En mini 3D kugle-labyrint

SUNSET

En snackburger

BAHNE

En drikkeflaske

BRYGGEN 89

En sodavand, juice eller milkshake

BR

En Squeezamal Food

6 TIMERS PARKERING

Scan kode på din Vinterferiebillet der er værdikode til 6 timers gratis parkering som bruges ved betalingsautomaten - inden I forlader centret

Bemærk! Der er et begrænset antal billetter som sælges efter-først-til-mølle-princippet. Billetten er kun gyldig fra 8/2-2020 til og med 23/2-2020 og kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter.

Sonic and ellevilde ella movie


FILMKONKURRENCE
VIND BIOGRAFBILLETTER

Vi vil rigtig gerne fortælle dig om alle de fede konkurrencer vi har i den næste tid. Tilmeld dig herunder og se hvornår vi trækker de næste spændende filmbilletter.

TILMELD DIG