OPLADNING AF ELBILER!
OPLADNING AF ELBILER!

Grundet strømsvigt i området omkring Fisketorvet onsdag, er vores elbils-ladepladser slukket af kapacitetsmæssige årsager.Vi beklager ulejligheden og de gener dette måtte medføre

Vinterferie

VELKOMMEN TIL EN
EVENTYRLIG VINTERFERIE

Kom på vinterferie fra 12. februar, når vinterdisen letter og eventyret starter på Fisketorvet.
Tag trygt hele familie med - og der er noget for både børn og voksne.

VINTERFERIEBILLET
SKATTEJAGT
PHOTOBOOTH
KONKURRENCER
FERIEFILM I BIOGRAFEN
AKTUELT I FEBRUAR
DIY INSPIRATION
4-TIMERS PARKERING


skattejagt


VINTER FERIEBILLET
11.-27. FEBRUAR


PRIS KUN 100 KR.
VÆRDI 350 KR.

CINEMAXX

CINEMAXX


1 stk børne-biografbillet. Kan indløses af børn til og med 11 år. Gælder til film, der starter inden kl. 18.29. Tillæg ved valg af 3D, helaftensfilm og andre film med særlige tillæg. Kan ej benyttes til IMAX eller særforestillinger.
Plan 1BOG & IDE

BOG & IDÈ

Sæbebobler & Plus Plus pose.
Plan 1


BENT

BENT

Squishy Buddie.
Plan 2


SILVAN

SILVAN

Havehandsker.
Plan 1


BRÆT & BRIKKER

BRÆT & BRIKKER

Kuglelabyrint.
Plan 2


BR

BR

Fidget Looping Marble.
Plan 1


PALÆO

PALÆO

Lille Hønesalat. 20% på øvrige køb.
Plan 2


SØSTRENE GRENE

SØSTRENE GRENE

Slikstang.
Plan 2


FØTEX

FØTEX

Haribo pose.
Plan 1 / kundeserviceFeriebilletten er gyldig fra 11. februar til og med 27. februar 2022. Ubrugte billetter kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter.

VÆR MED I SKATTEJAGT PÅ ØNSKEØEN

Kære venner! I må hjælpe mig. Den skumle Kraniekonge har lokket Bertil til at hjælpe ham på en stor skattejagt. Kraniebugtens underjordiske huler gemmer på en stor skat, som Kraniekongen gerne vil have fat I. Bertil er god til den slags, men det er både farligt og kan tage enormt lang tid!
Jeg vil ikke have at Bertil tager af sted. Han skal jo blive her på Fisketorvet. Jeg har fundet en løsning, men jeg har brug for hjælp. Oppe blandt skyerne hænger en skat fyldt med de smukkeste stjerner. Hvis kraniekongen får den, behøver han slet ikke tage på skattejagt, og så behøver Bertil ikke forlade Fisketorvet!
Der er bare et enkelt, lille problem. Skatten er låst med magi og kun de magiske ord kan åbne den!

Måske kan I hjælpe mig?

I mit himmelske univers, hos havfruerne og i Kraniebugten gemmer sig nogle ledetråde. Hjælp mig med at finde dem og tyde dem, så de magiske ord kan åbne skatten! I bestemmer selv i hvilken rækkefølge i besøger universerne og løser gåderne! Få udleveret et skattekortet i informationen, og aflevér det tilbage, når I er færdige. Så lover jeg at der er en lille belønning.

Tak!
Lise Luftskipper.

skattejagt

skattejagtGÅ PÅ SKATTEJAGT


HAVFRUELAGUNEN

Sirenernes sang er gådefuld og lokkende. Nogen gange gemmer der sig noget i deres sang, som måske kan løse de rigtige ord til en gåde.

EVENTYRBALLONEN

Skyerne ligner tit noget de ikke er. Kig godt på skyernes så løser rebusen. Husk at ta' billede i ballonen som et eventyrligt minde.

KRANIEBUGTEN

Kraniekongen gemmer mange skatte, men også resterne af de sørøvere der har forsøgt at plyndre ham. Gå gennem labyrinten og find alle kranierne.

skattejagt

START EKSPEDITIONEN


SÅDAN GØR DU

Få dit skattekort i centerinformationen og start din ekspedition hverdag 12.-20. februar. På din vej rundt finder du 3 områder, hvor gåder skal løses og bringer dig nærmere. Kan du løse alle gåderne, så aflever dit skattekort i centerinformationen.

FINDELØN & PRÆMIER

Husk, du får 5 chokoladeguldmønter for din indsats. Samtidigt deltager du i lodtrækningen om spændende præmier - fx Luftballontur for 2 personer. Vinderen trækkes 21. februar.

Photobooth

PRØV VORES SJOVE
PHOTOBOOTH

Den meget populære Photobooth tager opstilling i 12. feb - 20. feb, hvor du, familie og venner kan lave sjove billeder og print til at ta’ med.
Gratis og åben alle dage, ved Eventyrballonen.

photobooth

VIND BILLETTER TIL
“ROSE”

Du har nu muligheden for at forkæle én, du holder ekstra meget af. Vi trækker to heldige vindere af to biografbilletter til den helt nye bio-film “ROSE”, med bl.a Sofie Gråbøl, Lene Marie Christensen og Anders W. Berthelsen.

Alt hvad du skal gøre, er at fortælle os, hvem du vil tage med i biffen! De heldige vindere udtrækkes 24. februar på hhv. Instagram/Facebook.

Præmien har en værdi af minimum 200 kr. Billetterne kan bruges i CinemaxX på Fisketorvet frem til sidste visningsdato.

 

BIOGRAMFILM FOR
HELE FAMILIEN
Vinterferien er fyldt med oplevelser fra biografens mørke. CinemaxX har tonvis af underholdning til hele familien, særligt i vinterferien. Fx. Spiderman - No way Home som vises i CinemaxX IMAX.
Husk! Køber du en Feriebillet så får du automatisk 1 stk børnebiografbillet med i købet.

Det er også både gys, action og kærlighed på biografens repertoire for de lidt ældre filmelskere.
VIND BIOBILLETTER
TIL CINEMAXX

ER DU KLAR TIL
VALENTINES DAY OG FASTELAVN?

Fisketorvet er klar med fastelavns-kitsch til børn og barnelig sjæle - og selvfølgelig til kærlige valentines gaver til een du holder af.

Valentines Day er 14. februar
Fastelavn er 27. februar


VÆR KREATIV I
VINTERMØRKET

Brug de mørke vinteraftener til at få en lys idé til dit eget projekt eller opskrift. Vi har allerede været igang på Fisketorvet, for vi elsker DIY-projekter. Du kan løbende følge med i vores små sjove, smarte eller lækre eksperimenter på Facebook og Instagram. Vi samler dem også på hjemmesiden. Find inspiration til dine egne.FÅ 4-TIMERS
GRATIS PARKERING

Det skal altid være enkelt og nemt at parkere på Fisketorvet - også i vinterferien. Du får altid minimun 2 timer gratis. Har du brug for ekstra parkeringstid - kan du med fordel blive gratis medlem af Fisketorvets klub. Der er masser af gode fordele at hente - bl.a 4 timers gratis parkering. Værdi 120 kr. pr dag. Så hvad venter du på