VINTERFERIE 9.-16 FEBRUAR


CIRKUSSKOLE FOR DE SMÅ  •  KREATIVT OG FARVERIGT TEGNEVÆRKSTED  •  BERTIL SOM CIRKUS DIREKTØR  •  STORT FINALESHOW  •  KONKURRENCER & PRÆMIER  •  GOODIES TIL FORDELSKUNDER

CIRKUS SKOLE MED CIRKUS PANIK

ÅBEN HVER DAG KL. 15-17

Kom til gøgl og sjov på Fisketorvet i Vinterferien. Fisketorvet inviterer til sjov, leg og læring med dygtige cirkusartister fra Cirkus Panik. Cirkus er sprogløst og multikommunikerende. Cirkus er for alle og alle forstår det, og derfor er det både sjovt og lærerigt. Cirkuset er fordelt på tre små maneger, som hver har 2 dygtige cirkusartister, som står klar til at undervise i ægte cirkuskunst.

FØRSTE MANEGE:  Linedans, Stylter og hulahop på pladsen ved Føtex plan 1.

ANDEN MANEGE: Et-hjulet cykel på Pladsen ved Zara plan 2.

TREDJE MANEGE: Diverse jonglering på Pladsen ved Peak Performance  plan 1.

 

TEGNEKONKURRENCE

LÆG BILLEDET PÅ FISKETORVETS FACEBOOK ELLER INSTAGRAM


Hele ugen kan børn deltage om skønne præmier - når du deler en cirkustegning. Motivet bestemmer I selv. Mærk billedet med #vinterferiefisketorvet og læg det på Facebook eller Instagram. Der er både 2 fribiografbilletter til CinemaxX, 2 lækre gavekort á 500 kr. til Dalle Valle restuarant, samt præmie fra Føtex.

#vinterferieFisketorvet

FÅ EKSTRA FORKÆLELSE I FERIEN

4 EKSTRA FORDELE SOM MEDLEM AF FISKETORVETS FORDELSKLUB I FERIEN

BLIV MEDLEM HER

GRATIS POPCORN HELE

Hele ugen forærer vi fordelsmedlemmer en gratis popcorn. Den er god til finale showet lørdag. Du finder udleveringen ved For medlemmer af Fisketorvets fordelsklub.


GRATIS POWERBANK TIL DIN MOBILTELEFON

Kom i hele vinterferien og få en gratis powerbank med USB tilslutning til din mobiltelefon. Så er der strøm til hele dagen. Fåes i Fisketorvets information.For medlemmer af Fisketorvets fordelsklub.


GRATIS ANSIGTSMALING LØRDAG 16. FEB.

Lørdag 16. februar er der gratis ansigtmaling til børn. Kom til at ligne en ægte cirkusartist. med forældre der medlemmer af fordelsklubben. Ansigtsmaling foregår ved. For medlemmer af Fisketorvets fordelsklub.

 

12 GAVEKORT PÅ HØJKANT

Gør ferie eller februar lidt sjovere

I februar har vi lagt 12 gavekort á 500 kr. i pujlen. Måske står dit navn på et af dem?

PRØV LYKKEN