INFORMATION - LADESTANDERE
INFORMATION - LADESTANDERE

Fisketorvets ladestandere er midlertidigt lukkede og genåbner omkring midt uge 7.

SCARY SHOPPING I VINTERFERIEN 11.-19. FEBRUAR

Træd igennem Fisketorvets Mansion Gate og ind i en verden fyldt med mystik, spænding og eventyr. Vi har tømt Fisketorvets gamle kældre og fundet ting og sager frem, der får dig til at spærre øjnene op - og gyset til at løbe koldt ned af ryggen. Er det for scary - så er der heldigvis mulighed for at købe Fisketorvets muntre feriebillet, opleve gode film, shoppe vinterferietilbud og parkere gratis i mindst 2 timer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til "Scary Shopping" i vinterferien.

Vinterferie

MYSTIKKEN BREDER SIG
- ER DU ALENE?


Træd ind i lyset fra det gamle mosaik, og forsvind i en verden af levende billeder, manipulation og mystisk indgange til en anden dimension.

Er du alene? Så husk at aktivere det særlige INSTAGRAM FILTER på din mobil og hold øje med om der er noget der forfølger dig. Du kan få filteret på din mobil i atelieret.

BLIV FOREVIGET
I ATELIERET


Når du træder ind i atelieret bliver du mødt af mystiske interaktive malerier, der forvandler dig gennem forunderlig manipulation. Tør du se dig selv? Ellers lad vær med at røre ved noget og bevæg dig forsigtigt, for du risikere at blive foreviget i atelieret fængslende oplevelser.TAL MED
KRYSTALKUGLEN


Oplev "Krystalkuglen" og skab kontakt til en person i gennem krystalkuglens magiske lyd og billede. Pas på når du røber dine hemmeligheder og spørgsmål, fordi krystalkuglen har måske kontakt med andre end du tror.


Vinterferie

Feriebillet kun 60 kr.
værdi 450 kr.

Fisketorvet feriebillet betyder besøg fuld at sjove sager og søde overraskelser! Med vinterferiebilletten får du det til en utroligt fordelagtig pris.  Fisketorvets feriebillet koster kun 60 kr. og indeholder en værdi på hele 670 kr.!  Tilkøb evt. en børnebiografbillet til kun 40 kr. Dette sparer dig for hele 80 kr. i forhold til den normale billetpris - du skal blot købe biografbilletten samtidigt.

Gør ferien endnu sjovere med både feriebillet + børnebiografbillet.


CINEMAXX


1 stk børne-biografbillet. Kan indløses af børn til og med 11 år. Gælder til film, der starter inden kl. 18.29. Tillæg ved valg af 3D, helaftensfilm og andre film med særlige tillæg. Kan ej benyttes til IMAX eller særforestillinger.
Plan 1BOG & IDE

BOG & IDÈ

Sæbebobler & Plus Plus pose.
Plan 1


BENT

BENT

Squishy Buddie.
Plan 2


SILVAN

SILVAN

Havehandsker.
Plan 1


BRÆT & BRIKKER

BRÆT & BRIKKER

Kuglelabyrint.
Plan 2


BR

BR

Fidget Looping Marble.
Plan 1


PALÆO

PALÆO

Lille Hønesalat. 20% på øvrige køb.
Plan 2


SØSTRENE GRENE

SØSTRENE GRENE

Slikstang.
Plan 2


FØTEX

FØTEX

Haribo pose.
Plan 1 / kundeserviceFeriebilletten er gyldig fra 11. februar til og med 27. februar 2022. Ubrugte billetter kan ikke ombyttes til andre produkter eller kontanter.Vinterferie

KRYB SAMMEN MED FAMILIEN
TIL EN GOD FILM


I CinemaxX på Fisketorvet kan du vælge film for enhver smag, blandt 13 sale + CinemaxX iMax, nordens største lærred.FILMPROGRAM
I VINTERFERIEN

Oplev blandt andet den nye "Avatar - the way of water", action thrilleren "Plane", det dramaet "Babylon", den sjove "Den bestøvlede Katog Ørkenstjernen", den romantiske "Elsker dig for tiden" eller gys til "M3Gan".SPIS OG FÅ RABAT
MED EN BIOBILLET

I Der er penge at spare med en biografbillet. Vis billetten og få skønne rabatter hos nedenstående caféer og restauranter. Billetten skal blot være gældende dags dato den pågældende dag, så er den gyldig før eller efter din biografforestilling.
Vinterferie

ER DU KLAR TIL
VALENTINES DAY OG FASTELAVN?

Fisketorvet er klar med fastelavns-kitsch til børn og barnelig sjæle - og selvfølgelig til kærlige valentines gaver til een du holder af.

Valentines Day er 14. februar
Fastelavn er 19. februar
Vinterferie

SÆT BILEN SIKKERT.
FÅ OP TIL 4 TIMERS GRATIS PARKERING

Det skal altid være enkelt og nemt at parkere på Fisketorvet - også i vinterferien. Du får altid minimun 2 timer gratis. Det er både sikkert og let, for vores ystem registrere din bil ved ind og udkørsel. Ingen p-afgifter og bøder - du betaler blot i automaten før du kører ud.

Få 4 timers gratis parketing som medlem af Fisketorvet, værdi á 120 kr. pr dag. Som medlem er der masser af gode fordele at hente - medlemskabet er selvfølgelig gratis.