registrationform_loadertext

Tilmelding

Titel *
Du skal være over 16 år for tilmelding.
Du vil blive informeret om aktuelle tilbud via SMS.

Tilmeldinger

Ja, jeg vil gerne modtage informationer om events, tilbud, nyheder og anden kommerciel information, som fremgår af privatlivspolitikken

*Dataansvarlige: Unibail Management og Rodamco Sverige AB, Rodamco Handel AB (Westfield Mall of Scandinavia), Rodamco Solna Centrum AB (Solna Centrum), Rodamco Forum Nacka KB (Nacka Forum), Rodamco Täby Centrum KB (Täby Centrum), samt URW Fisketorvet A/S (Fisketorvet Copenhagen Mall).

Formål med databehandlingen: Administration af loyalitetsprogrammet, som omfatter administration af de personlige tilbud og kommunikation med loyalitetsmedlemmerne (herunder kommerciel kommunikation, hvis du giver os dit samtykke), som nærmere beskrevet i vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Rettigheder og yderligere oplysninger: Du har ret til at bede om indsigt i , berigtigelse og sletning af, samt overførsel af dine personoplysninger, ret til at gøre indsigelse mod behandlingen og til at anmode om en begrænsning af behandlingen.

Når vi behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække et sådant samtykke tilbage. En sådan tilbagetrækning vil ikke påvirke lovligheden af tidligere behandlingsaktiviteter baseret på dit samtykke. Hvis du efter at have kontaktet os mener, at dine rettigheder ikke respekteres, kan du indgive en klage til den kompetente tilsynsmyndighed.

Sverige: Integritetsskyddsmyndigheten (imy@imy.se, +46 08-657 61 00).

Danmark: Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, e-mail: dt@datatilsynet.dk og telefon 33 19 32 00).

 

Læs mere om behandlingen af dine personoplysninger og dine rettigheder

 

Vis mere
Vis mindre
* Obligatoriske felter