Nyt koreansk madkoncept

SNART ÅBNER SSAM KOREAN FOOD BAR

Tag din smagsløg til asiens madmarkeder!

Besøg SSAM en ny inspirerende Korean Food Bar, præget af street food kultur og musik i sydkorea. Her spises Bibimbab, nudler, risretter og Korean Fried Chicken, som den authentiske del af den sydkoreanske livsstil.

Start din smagsrejse på SSAM Korean Food Bar.

Lidt om koreansk mad

Hele madkulturen i det moderne sydkorea er bygget op om street food konceptet. Dybstegt kylling står først på menuen. Koreanerne kalder det Chi-Mek. Chicken og Maekju. Hos SSAM kan du prøve masser af spændende Korean Fried Chicken, hvor der helt sikkert er yndlingsretter for enhver. Er du til kødfri grønne retter, så prøv en af en koreansk Bibimbap og bliv smagsmæssigt overrasket og forkælet med vitaminer og friske grøntsager - et sundt måltid. Hvad med vores SSAM-specials fx koreanske sliders, med håndskåret bulgogi ribeye beef eller krydret kylling. Forrygende og autentiske smage der forfører dine smagsløg til de koreanske streetfood markeder.

Lidt om koreanske drinks

Soju - en klar destilleret brændt spiritus, der er lavet på ris og fast bestandel i de gode koreanske cocktails. Ofte en sød og balanceret smag – som minder om vodka. Eller prøv den authentiske koreansk Pale Ale - en fadøl er brygget på sydkoreanske Nori tangerines – en sød mandarin. Enormt populær og karakteristisk sydkoreansk. Fuldfør din smagsrejse med en glas Makegolli, en risvin drukket til traditionelle madretter og superpopulær blandt den unge generation. Skål og velbekomme!