Fodscanner hos Skoringen

Hvis du vil det allerbedste for dine fødder, skal du opleve vores nye fodscanner!Vi er super stolte af at kunne præsentere vores fodscanner. Kom ind og få den bedste rådgivning af vores faglærte personale.

Du har mulighed for at få scannet dine fødder, så du kan finde en sål, som giver dig maksimal komfort og støtte i dine sko. Sålen sørger for at afhjælpe dine fødder der, hvor de er mest på overarbejde.

At få scannet sine fødder hos os er super nemt, og du behøver ikke at bestille tid. Du skal blot møde op i vores butik. så vil vores faglærte personale tage sig kærligt af dine fødder.Scanningen foregår på den måde, at du stiller dig op på fodscanneren (du beholder strømperne på). Scanningen bliver foretaget, og trykfordelingen på din fod bliver kortlagt. Du kan herefter se din personlige fodprofil, hvor det tydeligt bliver vist, hvordan du lægger trykket på din fod - samt hvor høj belastningen er de enkelte steder på foden. På baggrund af scanningen kan du finde den Aetrex-sål, som passer til lige netop din fod.

Ikke nok med at din fod vil elske, at du vælger den mest optimale sål i forhold til støtte og komfort - derudover vil resten af din krop også være meget taknemlig i forhold til at forebygge/begrænse skader, som forplanter sig fra fødderne.

Aetrex-sålerne fås i størrelserne 36-47 og passer i langt de fleste sko med udtagelig sål. De bliver tilpasset dine fødder takket være Memory foam. Samtidig forebygger de lugt og bakterier ved hjælp af Copper Guard-belægningen.

Vi tilbyder 30 dages fuld returret, hvis du mod forventning ikke skulle være tilfreds med produktet. Kom og få en fodscanning allerede i dag.