FISKETORVET ER MIDLERTIDIGT LUKKET

Fisketorvet er midlertidigt lukket

Sikkerheden og sundheden for vores besøgende, lejere og medarbejdere er vores højeste prioritet, og vi følger nøje sundhedsmyndighedernes anbefalinger og træffer de nødvendige forholdsregler på baggrund af disse. Som et resultat af regeringens beslutning, lukker vi Fisketorvet midlertidigt til 30. marts.

Fisketorvet er et vigtigt sted for mange, da vi har dagligvarebutikker, apotek og butikker, der er nødvendige for mange menneskers hverdag. Sådanne butikker gælder ikke regeringens og myndighedernes regler, og vi vil derfor fortsat være åbne med følgende butikker:

opening hours corona

Se øvrige information vedrørende åbningstider der gælder Fisketorvet.

Læs mere her

Vi vil gerne minde dig om, at det er vigtigt, at du såvel som os følger de råd, vi modtager fra myndighederne. Hvis du er syg eller har de mindste forkølelsessymptomer, beder vi dig om at blive hjemme og bede nogen i din nærhed om hjælp til indkøb. Hvis du har det godt, skal du beskytte dig selv og andre ved at vaske dine hænder ofte, og vi har masser af sæbe og hånddesinfektion til alle vores besøgende.

Corona virus raad

Det er en vanskelig situation for os alle, og vi håber på din forståelse under de nuværende omstændigheder. Vi ser frem til at kunne åbne alle butikker og restauranter, så snart situationen tillader det.

Vi vender tilbage med yderligere information så hurtigt som muligt. For mere information, kontakt Fisketorvet via: info.fisketorvet@urw.com