Efterårets 5-populære brætspil

Underholdning til familieaftener og hjemmedage.

Vi har plukket efterårets 5-populære spil-titler.

Pandemic Legacy

-Season 0

Året er 1962. Den kolde krig er på sit højeste. Du og dine kollegaer er blevet rekrutteret af CIA til en vigtig mission!

Undersøg et nyt farligt biovåben udviklet af sovietunionen.

På trods af at det ud af til ser ud som om Sovietunionen har mislykkedes deres forsøg med C0dA virus, så er de begyndt på noget nyt: Projekt MEDUSA

Du og dit hold af specialister skal nu undersøge og forhindre udviklingen af dette biovåben, koste hvad det vil. Verdens skæbne afhænger af jer!

( forudbestilles - lancering 23. okt)

---------

Codenames: The Simpsons

Er du fan af The Simpsons og er du mester i at referere showet? Codenames: The Simpsons blander den geniale spillestil fra Codenames med billeder fra serien, der er elsket verden over. Gør dine Springfield referencer klar og vind over det andet hold.

Codenames kan også fås i den klassiske version med ord, med Disney, i en topersonersudgave og meget mere.

---------

Gloomhaven

-Jaws of the Lion

Gloomhaven – Jaws of the Lion er en begyndervenlig og lettere udgave af fantasy-monster-hittet Gloomhaven, der tog brætspilsverdenen med storm for et par år siden, og pt. ligger nr. 1. på listen over bedste brætspil i verden.

Det er således nemt at komme i gang med Gloomhaven - Jaws of the Lion, da reglerne er enklere, opsætningstiden er kortere og spillet har en indlednings-tutorial på 5 scenarier, der er lige til at gå til.

---------

Det Dårlige Selskab

-Gør dine kedelige venner sjove!

Brætspillet Det Dårlige Selskab blev kåret som årets voksenspil i 2018 og blev nomineret til årets selskabsspil i 2015. Spillet er perfekt til de som elsker sort og upassende humor under bæltestedet. Det kan bruges som drukspil til før festen eller til en aften der skal leves lidt op.

Det Dårlige Selskab handler om at skabe akavede, absurde og komiske scenarier sammen. Ved at kombinere spillets kort skaber deltagerne sjove og overraskende sætninger og situationer.

---------

EXIT: Theft on the Mississippi

I befinder jer på en dampbåd, på vej ned af Mississippifloden, da et røveri finder sted. I skal finde den skyldige inden i når New Orleans og røveren slipper væk.

EXIT er et Escape Room spil, som kun kan løses en enkelt gang. I bliver simpelthen nødt til at ødelægge spillet, mens I spiller det! For at finde den rigtige løsning skal der måske skrives på kortene, klippes i brikkerne, eller selve spilleæsken skal måske bruges på en kreativ måde – hvem ved?

---------

Du finder spillene hos bl.a Bræt & Brikker, BR, Bog & Idé, Føtex og Lidl