Fordele året rundt

Bliv medlem af Fisketorvets gratis fordelsklub
 
FÅ EN VELKOMSTGAVE VED TILMELDING
Alle nye medlemmer forærer vi en velkomstgave, hvis du kommer forbi centerinformationen indenfor en måned.
Fra tidspunktet af tilmelding har du adgang til alle Fordelsklubbens fordele.
Opdatering: Vær opmærksom på for at forhindre unødig kontakt og smittespredning ifbm Covid-19, udleverer Fisketorvet ikke medlemsgaver i øjeblikket. Hvis du har modtaget en email hvor der fremgår - at du kan afhente i Fisketorvets information inden for en måned, beklager vi fejlen!  Er du blevet medlem i perioden, hvor vi ikke udleverer medlemsgave, udsender vi dig en email når din gave ligger klar. 
 
FØDSELSDAGSGAVE HVER ÅR PÅ DIN FØDSELSDAG
Som fordelsmedlem, fejrer vi din fødselsdag hvert år med en overraskelse som du kan afhente i centerinformationen inden for en måned. Vi sender dig en tillykke email på dagen.
 
4 TIMERS GRATIS PARKERING 
Registrer din nummerplade, og få hver dag op til 4 timers parkering (værdi 120 kr.). Når du har meldt dig til fordelsklubben, registrer derefter dit køretøjsnummerplade og udnyt gratis og lang parkering hver dag.
 
 
INVITATIONER OG KONKURRENCER 
Du kan løbende deltage i konkurrencer, events og arrangementer. Fx. eksklusive forpremiere- og gallabilletter, fortrinsret til forskellige aktiviteter på Fisketorvet og løbende konkurrencer om film- og gadgets.  
EKSKLUSIVE TILBUD FRA BUTIKKER OG RESTAURANTER
Spar penge hele året og nyd godt af særlige tilbud og gratis sager for dig som fordelsmedlem. 
Opdatering: Vær opmærksom på for at forhindre unødig kontakt og smittespredning ifbm Covid-19, udleverer Fisketorvet ikke fødselsdagsgaver i øjeblikket. Hvis du har modtaget en email hvor der fremgår - at du kan afhente i Fisketorvets information inden for en måned, beklager vi fejlen!  Har du således haft fødselsdag i perioden, hvor vi ikke udleverer fødselsdagsgave, udsender vi dig en email når din gave ligger klar. 
 
BLIV MEDLEM
Er du ikke medlem af Fisketorvets fordelsklub, så er det måske tidspunktet at bruge 2 minutter på at blive medlem? Der er kun fordele for dig - og samtidigt er medlemsskabet helt gratis. Dit medlemskab er digitalt og din personlige profil kan styres via Fisketorvets app eller websiden på din smartphone - ikke noget med besværlige kort.