GAME WEEK
15. - 22. OKT.

Bliv fanget af spilarkadens elektriske energi og lyd 
- eller fordyb dig i brætspillenes magi


Kom til Game Week er fyldt med spil og sjov og konkurrencer og præmier for alle aldre. Mærk den elektriske energi fra 70erne/80erne nostalgiske spil-arkade og se om du mestrer de legendariske spilklassiskere. Der er også fordybelse i brætspil - både nye og gode klassikere. 

Spil og vind masser af præmier og få rabatter på mad. Tilmeld dig til vores gratis Game Week events.  Husk, også den populære feriebillet som du finder til KUN 60 kr. i efterårsferien.

 

 

GAME WEEK OVERSIGT

Gaming Arcade
Pool Hall
Brætspilshygge
Kiddie Play
Pool Turnering


Brætspilsaften
Arcade Championship
Pokemon Byttedag
Feriebillet

arcade  arcade  arcade 

 

GAMING ARCADE

Velkommen i den store gaming arcade, fyldt med 80'ernes arcadespil og maskiner. Her kan du genopfriske tricks og evner eller prøve et arcadespil for første gang. Vi har fundet klassiskerne frem - fra flipper-maskine, bokse-boks, airhockey samt 80'ernes mest populære skydespil og racinggames. 

Alle maskiner er gratis
I arcade foran 
Føtex, PLAN 1

 

TOP-3 CHAMPIONSHIP

Er du hurtig på fingrene, så scor en af dagens præmier, når vi afholder Arcade Championship, fredag 21. okt. Her er konkurrencer på alle de opstillede maskiner, så du har god tid til at øve dig forinden. Der er spændende præmier til Top-3 Highest Score på dagen. 

Ingen tilmelding behøves, gratis deltagelse
21. oktober kl. 14-18
I arcade foran Føtex, PLAN 1

 

POOL HALL

Kom og dyst mod venner, familie og andre i den klassisk poolbar-atmosfære - og brillér med et Draw, Jump, eller Follow skud. Du låner selvfølgelig udstyr og borde gratis, i tidsbegrænset periode. 
Husk også du allerede nu kan tilmelde dig vores gratis Poolturnering med lækre præmier og ekstraordinær rabat på mad.  

Gratis kø og bord, mod aflevering af billed-ID, (min.18 år)
Trappen ved McDonalds, PLAN 1


GAME WEEK KONKURRENCER OG UDLODNING

PRÆMIER FOR 24.000 KR.Vind bl.a Apple iPad 10,2", Sony PlayStation 5, Meta Quest 2 VR headset, SteelSeries Apex Pro tastatur, Arctis Nova Pro headset, Supra NERO-TX PRO høretelefoner og masser af andet gaming- og kameraudstyr til en værdi på cirka 24.000 kr.

Brætspilshygge

 

PALEO / PALÆO
BRÆTSPILSHYGGE

Kom til Brætspilshygge og vind fede præmier!

TIRSDAG 18. OKTOBER KL. 14-17

PALÆO og BRÆT & BRIKKER inviterer til hygge med Paleo spil og PALÆO mad.

OM SPILLET

Paleo Spillet er et prisvindende, strategisk samarbejdsspil for 1 til 4 spillere. Temaet foregår i stenalderen, hvor spillerne skal hjælpe en lille stamme af stenalder-mennesker med at overleve, ved at samle mad, jage og bygge redskaber og til sidst male et flot hulemaleri, inden stammen uddør!

Personalet hos Bræt & Brækker sørger for at guide Jer igennem spille og regler. Det tager ca. 1 time at spille.

LODTRÆKNING OG MAD
Under spillet spinner vi tombola, med fede præmier. Alle deltagere på dagen er med. Vi udlodder bl.a Arctis Nova Pro trådløst gaming headset (værdi 2899 kr.).
Har du lyst til mad, så tilbyder PALÆO ekstraordinært 20% rabat på hele café-menuen, blot du bestiller mellem kl. 14-17.


EVENTET KRÆVER TILMELDING

Vi bruger kun dit navn til at optælle tilmeldinger. Arrangementet gennemføres ved min. 12 tilmeldte (maks. 24). Minimumsalder 18 år. Tilmeldingen slutter 17/10 kl. 17.Brætspil   Bamsekran  Bamsekran 

 

BRÆTSPIL

Fordyb dig i brætspillenes verden. Bræt & Brikker har taget de gode klassikere som Backgammon og Trivial Pursuit med. Du kan også prøve Photoplay spilleautomat med kortspil eller et spil bordfodbold.

Gratis lån af spil
Terrassen foran Paradis, PLAN 2

 

KIDDIEPLAY

For de lidt yngre er der også plads - fx på ryggen af sjove aktiviteter. Vi har lokket 5 elektriske vippedyr ind. Der er karrusel - og en bamsekran.

Gratis aktiviteter
Ved Zara, PLAN 2

 

KID CARS

For de små korte ben eller dem der vil rundt på Fisketorvet med stil, så kan børn og voksen låne en gratis Kid Car. De er meget populære, så hold øje med ledige biler bag centerinformationen.

Udlån mod billed-ID (kørekort eller sygesikringskort)
Ved centerinformationen, PLAN 1

poolturnering

 

POOLTURNERING

Deltag i poolturnering og vind fede præmier!

Torsdag 20. OKTOBER KL. 17

PALÆO og BRÆT & BRIKKER inviterer til hygge med Paleo spil og PALÆO mad.

OM SPILLET

Paleo Spillet er et prisvindende, strategisk samarbejdsspil for 1 til 4 spillere. Temaet foregår i stenalderen, hvor spillerne skal hjælpe en lille stamme af stenalder-mennesker med at overleve, ved at samle mad, jage og bygge redskaber og til sidst male et flot hulemaleri, inden stammen uddør!

Personalet hos Bræt & Brækker sørger for at guide Jer igennem spille og regler. Det tager ca. 1 time at spille.

LODTRÆKNING OG MAD
Samtidig med vi spiller kan du nyde lækker mad og drikker fra SSAM til vild rabat. SSAM giver 50% på alt mad og drikker til deltagerene i turneringen.  Du kan selvfølgelig vinde lækre præmier. Fx vi udlodder bl.a Arctis Nova Pro trådløst gaming headset (værdi 2899 kr.).
Rabatten på 50% hos SSAM gælder kun under turneringen. 


EVENTET KRÆVER TILMELDING

Vi bruger kun dit navn til at optælle tilmeldinger. Arrangementet gennemføres ved min. 12 tilmeldte (maks. 24). Minimumsalder 18 år. Tilmeldingen slutter 19/10 kl. 17.


Pokemon Byttedag


POKEMON BYTTEDAG

Enkeltdagsevent 22. oktober kl. 12-17

 

 


𠊋ræt & Brikker inviterer sammen med Fisketorvet til kæmpe Pokémon byttedag i efterårsferien!
Vi afslutter Game Week på Fisketorvet af med en kæmpe byttedag, lørdag d. 22. okt fra kl. 12-17, på pladsen lige foran Paradis på Plan 2. Bræt og Brikkers Pokémon trænere Jakob og Nicoline står til rådighed under hele byttedagen for at guide jer igennem regler og rådgive om hvordan man bytter på en fair måde. Og de kan på alle jeres spørgsmål, fx om værdien af specifikke kort eller hvilke sets man skal købe, hvis man gerne vil have flere kort med sin favorit Pokémon.    

Alle Pókemon fans er velkomne - både nye og erfarne samlere. Der byttes både nye, gamle, sjældne og normale kort, så medbring bare alt hvad du har.   

Vi afholder også en lille lodtrækning, så der er også mulighed for at vinde nogle lækre Pokémon-præmier!

 

 

 

Pokemon  

 

 

INDHOLD

DET FÅR DU MED FERIEBILLETTEN

Indholdet på årets feriebillet afsløres snart.

PRIS KUN 60 Kr.

13