Copyright Disney and #Mickey90

KAN DU FINDE MICKEY?


Glæd dig til gemmeleg på Fisketorvet, hvor du kan vinde seje præmier – altså hvis du kan finde den lattermilde mus med de store ører. Vi leger hver dag på Fisketorvet fra d. 3. november.

VIND   |   DELTAG  |   MICKEY

Mickey konkurrenceVIND SEJE PRÆMIER
HVER UGE!
I hele november kan du sammen med Fisketorvet og i samarbejde med Disney, deltage i gemmelegen og jagten på Den Sande Original - Mickey.

Der er flotte Disney-præmier på spil - hver uge. Og for alle der deltager får naturligvis en lille præmie og deltager samtidigt i ugepræmien.

KOM OG VÆR MED HELE NOVEMBER


KOM OG VÆR MED
HELE NOVEMBER
Fra 3. november byder vi børn i alle aldre velkommen i Fisketorvets information, her får du udleveret konkurrence-ark som du skal bruge i jagten på Mickey.
KOM OG VÆR MED
HELE NOVEMBER


VI FEJRER 90 ÅR
MED MICKEY MOUSE
Om du er ung eller ældre kender du Disney’s sande original - Mickey. Sammen med Disneys andre figurer er Mickey blevet elsket af børn og voksne i gennem flere generationer.

I år fylder Mickey 90 år, og det skal naturligvis fejres - også her på Fisketorvet. Og du er inviteret.

VI FEJRER 90 ÅR MED MICKEY MOUSEfordelsklub


FORDEL SOM MEDLEM


Hvis du er medlem af Fisketorvets fordelsklub når du aflevere dit konkurrence-ark, forærer vi en rigtig sød og lidt større præmie.

Er du ikke medlem endnu - så er det helt gratis - og giver dig samtidigt adgang til rabatter, vip-event og andre fordele på Fisketorvet hele året.Copyright Disney and #Mickey90

© Disney and #MICKEY90


Konkurrencen er administreret af Fisketorvet - Copenhagen Mall,  Havneholmen 5, 1561 København V.. Konkurrencen løber i perioden 3. november - 30. november 2018. Alle konkurrenceregler kan du finde i Fisketorvets information på plan 1 i pyramiden. Du kan også anmode om disse ved at kontakte Fisketorvets information på centerinfo.centerinfo@urw.com eller telefon 33 36 64 00 i åbningstiden. Du deltager i konkurrencen lokalt i centret. For børn under 18 kræves følgeskab af voksen.  Efter deltagelse bibeholder du retten til at få adgang til deltageroplysninger/ persondata, herunder at få rettet, slettet og begrænset behandlingen af dine oplysninger - efter gældende lovgivning. Du kan til enhver tid gøre indsigelser eller anmode om disse ved at kontakte Fisketorvets information.

Til toppen