Working together

  

TRYG OG SIKKER SHOPPING

  

For at værne om vores gæsters og ansattes ophold samt reducerer risiko for smittespredning, har vi lavet et overblik over de normalt mest travle perioder på Fisketorvet.  Vi anbefaler du planlægger dit besøg hvor der er færrest besøgende og kun handler en person pr. hustand.

Vi har indrettet centret således:

 

  • Gå på brede, ensrettede korridorer.
  • God mulighed for at parkere din bil.
  • Fri adgang til håndsprit overalt i centeret.
  • Anvisninger og skilte for at færdes sikkert.

 

Husk det er vigtigt, at alle overholder retningslinjerne, så alle kan få en god og tryg oplevelse. Tak fordi du viser hensyn!

Working together 

Oversigt over travlhed

For at give dig et overblik over travlhed på Fisketorvet, kan du bruge ovenstående skema, som viser tidspunkter for travlhed. Således kan du planlægge dit besøg bedst muligt.

 
udvalgte butikker 

Åbent i udvalgte butikker

Der er stadigvæk mulighed for at handle i supermarkeder, i få udvalgte specialbutikker og take-away restauranter - samt at modtage Click & Collect og afhente pakker på Fisketorvet. Se mere her

 
Working together 

Ekstra opsyn og tryghed

Ifølge gældende lovgivning omkring covid-19 har Fisketorvet indsat ekstra opsynspersoner til at hjælpe og vejlede gæster i centret. De gør også  opmærksom på brug af afspritning og anvisninger iøvrigt.

 
sikker shopping 

Har du Spørgsmål?

Til besøg på Fisketorvet eller Covid-19-tiltag, kan du henvende dig online via email:
centerinfo.centerinfo@urw.com
Fisketorvet Facebook
www.facebook.com/fisketorvet
Se seneste opdateringer på hjemmesiden
www.fisketorvet.dk/news

Working together 

Mundbind, visir og mindre kontakt

Alle gæster og ansatte skal bære mundbind eller visir ved besøg og ophold. Vi har ensrettet vores brede korridorer – som du skal følge så er der god afstand og mindre kontakt. Vi opfordrer ligeledes til at kun én person pr. husstand handler, således kontakten yderligere reduceres mest muligt. Tak for dit hensyn!

Working together 

Ingen servering iøjeblikket

Caféer og restauranter holder midlertidigt lukket, pga seneste regler fra myndighederne. Fra flere steder kan du dog stadigvæk bestille direkte to-go  i centret - eller online som take away og fortsætte med at støtte din favorit café eller restaurant.

Working together 

Events i centret

Grundet seneste Covid-19 regler og anvisninger kan vi i øjeblikket ikke afholde events eller anden underholdning. Bl.aderfor holder maskotten Bertil ferie. Læs mere her på hjemmesiden eller på vores Facebook side: 
Facebook.dk/fisketorvet.

Working together 

Biograf & Fitnesscenter

CinemaxX biograf og SATS fitnesscenter er midlertidigt lukket som følge af myndighedernes seneste regler. Fisketorvet henviser til både CinemaxX og SATS egne hjemmesider for mere information. CinemaxX.dk eller SATS.dk.

Working together 

Altid parkering

Du behøver ikke at bekymre dig om overbelastning når du kommer i bil. Fisketorvet har masser p-plads. Du får altid to timers gratis under dit besøg. Er du fordelsmedlem af Fisketorvets fordelsklub får du fire timers gratis parkering. Læs mere om parkering.

Working together 

Rengøringsrutiner

For at mindske risikoen for spredning af Covid-19 har vi justeret vores rengøringsrutiner og sørger for hyppiger rengøring og desinfektion af overfalder. Samtidig opfordrer vi alle gæster og besøgende på Fisketorvet, til at følge til myndighedernes aktuelle anbefalinger og information.

 
Working together 

Hånddesinfektion

Fisketorvet har udvidet adgangen til hånddesinfektion for børn og voksne. Som en del af vores kontinuerlige opfølgning for at sikre trygge og sikre omgivelser, har vi yderligere suppleret med hånddesinfektionsstationer overalt i centret.

 
Working together 

Vejledning

Vi opdatere jævnlig anvisninger rundt i centret. For at mindske spredning af COVID-19 beder vi dig om: at holde min 2 meters afstand og være opmærksom på markeringer for afstand og kø. Vask dine hænder ofte og bliv hjemme hvis du er syg. Læs mere her: sst.dk/da/corona.

 
Working together 

Besøg i butikker

Ved indgangen til alle butikker finder du skilte med aktuelle anvisninger som du skal følge. Fx maksimun antal samtidigt besøgende i butikken eller særlige retningslinier du skal tage hensyn til. De fleste butikker har opsat egne sprit standere til afbenyttelse for kunder.