Effektiv face-to-face markedsføring

Effektiv face-to-face markedsføring er et rigtigt valg i en virkelighed, hvor forbrugerne vedvarende bliver bombarderet af reklamer.
Opnå unik opmærksomhed, kontakt og salg på det rigtige tidspunkt og sted, hvor kunderne er åbne, vil inspireres og har tid.


Fisketorvet - Copenhagen Mall - Det rigtige sted og det rigtige publikum

Hver dag besøger mellem 20.000 og 40.000 mennesker Fisketorvet - Copenhagen Mall på Københavns havnefront. De er her for at shoppe, for at blive underholdt og begejstret.
I rammerne af Fisketorvet - Copenhagen Mall kan interesserede virksomheder og organisationer få direkte kontakt til det rigtige miks af storbyens købelystne publikum, der både omfatter børn, unge, familier, singler og ældre. Stort set alle har fri og er modtagelige for input og oplevelser. De har tid og vil gerne inspireres og underholdes.


Promotion og event aktiviteter

På Fisketorvet - Copenhagen Mall kommer virksomheden helt tæt på kunderne. Her er der optimale betingelser for eksponering af virksomhed, ydelser og produkter.


Fuld effekt og direkte respons

Face-to-face markedsføring betyder ganske enkelt, at man står direkte foran både nuværende kunder og de potentielle kundeemner. Man kan tale med dem - ansigt til ansigt – og derigennem påvirke dem med viden om, hvordan jeres produkter kan være en løsning på deres behov.
Ved at møde potentielle kunder face-to-face bliver et produkt / et fabrikat husket bedre end ved mange andre former for marketing.

Kundernes respons kommer direkte og denne værdifulde viden kan anvendes strategisk og forretningsorienteret i andre sammenhænge. Det giver åbenlyse fordele i forhold til konkurrenternes positionering.


Plads til action og højt til loftet

Uanset om I kommer med 10 spillekonsoller, vil leje et areal på 100 m2 til en stor udstilling eller har en idé om en sjov testbane til løbeaktivitet, så har vi plads til det hele. Handler det om at lancere nye spil til skærme, afholde konkurrencer eller bygge et minisommerhus, så har vi rammerne til store oplevelser – indendørs og midt i byen.

Fisketorvet - Copenhagen Mall udgør brutto i alt 57.000 m2 fordelt på 4 niveauer med over 100 butikker, masser af spisesteder og den store biograf CinemaxX med 10 sale.

Gangene er brede, og der er flere åbne arealer – rigelig med plads til et stort internationalt road show med masser af udstyr, der kan tiltrække kundernes opmærksomhed.

Mens I kommer med produkter, udstillinger og specialeffekter, stiller vi op med location og kunder.

 

 

udlejningsaktiviteter