På Fisketorvet gør vi alt for at give muligheden for en hyggelig og bekvem shoppetur. Vi sætter en ære i at opfylde alles behov, og derfor fokuserer vi også meget på at gøre helhedsoplevelsen bedre for børnefamilierne hos os. Nedenfor kan du læse om vores services til børnefamilier. 

 

Fisketorvets maskot BERTIL holder en tiltrængt ferie sammen med sine hjælpere Mille og Molly. Efter ferien vender BERTIL tilbage for et gensyn med børn og forældre. Vi ses. 

 


KOMMENDE EVENTSBaby lounge
På centrets plan 2 lige imellem Tøjeksperten og Dressmann finder du vores baby lounge, som vi har etableret for at fri vores kunder med babyer for bekymringer med hensyn til bleskift, amning osv. Her kan du i stille og rolige omgivelser pusle om din baby.


Børnevenlige kundevogne, kid cars og klapvogne
Ved henvendelse i informationen på Fisketorvet, giver vi mulighed for at låne gratis klapvogne, du skal blot være tilmeldt Fisketorvets fordelskort. Det vil vi gerne give børnefamilier, der har brug for det, således at de ikke får unødvendige udfordringer med trætte børn på shoppeturen. Derudover vil vi gerne gøre dagen lidt sjovere for både dig og dine børn, og derfor kan du også låne kid cars, som er kundevogne, der er lavet som go-karts.
Fordelskortet er gratis, tilmeld dig via Fisketorvets app eller herunder


BLIV MEDLEM HER

Børnefitness

Hvis dine børn har lyst til at komme i fitnesscenter og få rørt sig lidt, tilbyder Fitnessdk Junior Hold for børn og unge mellem 7-14 år. Her vil man kunne blive undervist i en masse forskellige discipliner og øvelser, for at forbedre velværet, konditionen, balancen m.m. Derudover er der mulighed for at tilmelde sig Mor/Baby-hold, hvor man som nybagt mor kan komme ned med sin baby og få bygget kroppen op igen efter fødslen, blandt andet med træning af mave og ryg. Mor/Baby-holdet foregår hver mandag og torsdag kl. 11:00. Hør mere i Fitnessdk.


Legeland

Når der er brug for en pause fra shopping - så få en kop kaffe mens børnene kan benytte vores legeplads eller se på smukke fisk i det store koralrevsakvarium. Du finder caféer lige ved siden af området.


Armbånd til børnene
Skulle uheldet være ude og en af børnene stikker sporløst af i centret, har Fisketorvet naturligvis også en løsning på det. Kom ned i informationen ved ankomst til Fisketorvet, og få udleveret et armbånd til dit barn. Herpå kan du skrive telefonnummer, hvor du kan kontaktes, såfremt dit barn skulle blive væk i centret.


Familieparkering
På Fisketorvet kan du parkere bilen på ekstra brede parkeringspladser tæt på indgangene.


Akvarium
Akvariet på Fisketorvet er et koralrevsakvarium med levende koraller og invertebrater (hvirvelløse dyr), der både fungerer som dekoration og dyrebestand. Fiskene er, bortset fra farve og form, valgt efter deres nytteværdi som alge- og parasitædere. De er ”reef safe”, det vil sige, at de ikke spiser koraller og invertebrater. Se alle fiskene i akvariet


FISKETORVETS AKVARIE

 

Børne aktiviteter