Nyheder

Events & nyheder fra Fisketorvet

Åbningstilbud Imerco

Lyngby by Hilfling vase.
20 cm. Blåt glas.

249,95 spar 250,-

Tilbuddene gælder fra torsdag 26.maj til søndag 12. juni 2016. Begrænset antal.


 

Månedens butik på Fisketorvet

Månedens butik i april
For at sikre at vores gæster oplever den bedste service på Fisketorvet, tester uafhængige kvalitetsfolk hver måned serviceniveauet i Fisketorvets butikker og restauranter.  
Denne april blev Desigual kåret af Fisketorvets mystery shoppers, for et meget professionelt engagement og får den højest mulige karakter for blandt andet service og rådgivning.
Et besøg i Desigual er en oplevelse der er sansestimulerende. Til at give tankerne og inspirationen frit løb og shoppingoplevelsen til en anderledes rar fornøjelse.

Velkommen indenfor og se for dig selv! 


 

Åbningstilbud Imerco


Cook&Baker popcorn maskine 399,95 spar 400,-
Cook&Baker sandwich toaster 149,95 spar 150,-

Tilbuddene gælder fra torsdag 26.maj til søndag 12. juni 2016. Begrænset antal. 


 

Åbningstilbud Imerco

uCare hårtørrer 149,95 spar 200,-
Cook&Baker el-kedel 149,95 spar 150,- (hvid og sort)
Cook&Baker flad brødrister. 149,95 spar 200,- (hvid og sort)

Tilbuddene gælder fra torsdag 26.maj til søndag 12. juni 2016. Begrænset antal.


 

Åbningstilbud Imerco

Rosendahl Grand Cru vandkaraffel. 2 pakker á 1 stk. 149,95 spar 189,95
Rosendahl Grand Cru vandglas 22 cl. 2 pakker á 6 stk. 149,95 spar 189,95

Tilbuddene gælder fra torsdag 26.maj til søndag 12. juni 2016. Begrænset antal. 


 

Åbningstilbud Imerco

Rosendahl Grand Cru isasietter 2 pakker á 4 stk. 149,95 spar 189,95
Rosendahl Grand Cru skåle 15 cm. 2 pakker á 4 stk. 149,95 spar 189,95
Rosendahl Grand Cru caféglas 37 cl. 2 pakker á 6 stk. 149,95 spar 189,95


Tilbuddene gælder fra torsdag 26.maj til søndag 12. juni 2016. Begrænset antal.


 

X-men: Apocalypse

Siden tidernes morgen blev han tilbedt som en gud – Apocalypse er den første og mest magtfulde mutant fra Marvel’s X-Men univers. Han akkumulerer kræfter fra andre mutanter og er både udødelig og uovervindelig. Da han vågner efter tusinde af år, er han skuffet over den verden, han oplever, og rekrutterer et hold af stærke mutanter

Premiere i CinemaXX København. 19. maj
Vises i IMAX 3D og 2D 
 

A'petit er åbnet på Fisketorvet

A'petit på Fisketorvet - et kombineret spisested med plads til et pusterum i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Og take away til dig på farten, uden kompromis med hverken kvalitet eller den gode smag.


 

Tinderbox er åbnet

Tinderbox på Fiskeorvet er stormagasinet til de mindste.Her finder du Danmarks største og bedste udvalg af eksklusivt tøj og sko til børn fra 0-16 år. Brands som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Stella McCartney, Sonia Rykel og Michael Kors pryder hylder, stativer og vinduer sammen med et væld af andre eksklusive internationale og nordiske brands.


 

Ønskebørn er åbnet

I ønskebørn Fisketorvet finder du alt til din baby eller barn. I butikken fåes beklædning, sko, textiler samt pusle- og plejesager. Ønskebørn fører også et stort udvalg indenfor legetøj, møbler og udstyr i vogne og lignende tilbehør.
 Velkommen til dig og alle småfolk


 

Gorm's er åbnet på Fisketorvet

Nu bærer Gorm's de stolte italienske pizzatraditioner videre
Pizza er et enkelt koncept. Og med de rette råvarer, velvalgte ingredienser og omhyggelig tilberedning kan der skabes en stor og spændende oplevelse. Gorm’s gourmetpizze laves med knasende sprød og tynd bund tilsat de bedste råvarer.
Gorm’s gourmetpizze laves på koldhævet surdej på Tipo 00 mel. Et unikt håndværk, de bedste gastronomiske ægteskaber og en god portion leg - dét er pizzalove hos Gorm’s! Nyd en uformel og rustik spiseoplevelse såvel som hurtigt gourmetpizza take away.

Glæd dig til vellavede italienske pizze fra Gorm's! 


 

Starbucks er åbnet på Fisketorvet

Velkommen i Starbucks på Fisketorvet. Kom forbi og nyd din favoritkaffe. Der er rig mulighed for at forkæle din søde tand, men du kan også vælge sundere alternativer fra vores brede madudvalg. Prøv f.eks. en croissant til din morgenlatte, en lun sandwich til frokost eller måske en blåbærmuffin til eftermiddagskaffen. 
Velkommen i Starbucks!


 

Dalle Valle er åbnet på Fisketorvet

Dalle Valle er stedet hvor familien, kæresteparret, veninderne og gutterne kan nyde en lækker middag og gode drinks i hyggelige omgivelser. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores store udvalg af a la carte retter samt vores store buffet, der består af delikatesser fra det danske og verdens køkkenet. Vi har noget for enhver smag, så kom forbi Dalle Valle Fisketorvet og nyd samtidig udsigten over Kalvebod Brygge.


 

Normal er åbnet på Fisketorvet

Kom indenfor i Normal og spar 30-50% på 2500 mærkevarer. Konceptet er klart. Det skal være billigt. Og lidt spændende at besøge Normal, en butik hvor der hele tiden kommer nye og spændende varer på hylderne. Velkommen!


 

Zara er åbnet på Fisketorvet

Zara er åbnet
Zara er åbnet på Fisketorvet
Nu tilbyder Fisketorvet velkommen til en ny Zara-butik. 2.600 m2 fordelt på to plan fyldt med smart highstreet fashion - tøj, sko og accessories. 

Velkommen indenfor i Zara på Fisketorvet


 

A'petit på Fisketorvet

A'petit - nyt uhøjtideligt madsted er åbnet på Fisketorvet
A’petit er en populær kombination af takeway og spisested, hvor der bydes på varme pastaretter med krydret dansk oksekød, kolde pastasalater, lækre pitabrød, bagte kartofler og smagfulde sandwiches. 
A’petit Fisketorvet henvender sig både gæster, der ønsker et pusterum i hyggelige rammer, og til folk der er på farten, men ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Vi tilbyder en ligetil og god madoplevelse. 


 

 

Fisketorvet - Copenhagen Mall tager forbehold for eventuelle tastefejl, ændringer i tilbud, events samt udsolgte lagre