Nyheder

Events & nyheder fra Fisketorvet

Feriebillet kun 100 kr.

FERIEBILLET
Nu kan du igen købe Fisketorvets populære feriebillet.
Billetten indeholder sjove lejesager, filmoplevelse, snacks og sødt. 


Billetten koster 100 kr. Værdi mere end 400 kr.  


 

Lidl åbner til efteråret

Glæd dig til et supermarked med høj kvalitet til lave priser

I Lidl finder du madvarer, gode råvarer og håndplukkede specialiteter. Fx varer fra Øllingegaard, Klosterbageriet, Svaneke Bryghus, Vingården Skæregaard og mange flere.

I Lidl er et grundprincip, at kunden skal have det så nemt som muligt, og dette princip er nøglen til Lidl-kædens succes.  Lidl køber og sælger med den målsætning at kunne tilbyde vore kunder dagligvarer af bedste kvalitet til bedste pris. Det er en spændende opgave - hver eneste dag.
Lidl har som målsætning at kunne tilbyde kunder dagligvarer af bedste kvalitet til bedste pris. 


 

Udsalget starter 9. juni

Torsdag 9. juni, kl. 10 starter Fisketorvets Happy Summer Sale. 
Og alle vores butikker bugner med fristende sommertilbud. 
Kig forbi, gør et kup og spar helt op til 50%

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kr.

LÆS MERE HER 

Tinderbox månedens butik

Tinderbox - månedens butik i maj
For at sikre at vores gæster oplever den bedste service på Fisketorvet, tester uafhængige kvalitetsfolk hver måned serviceniveauet i Fisketorvets butikker og restauranter.  
Tinderbox blev i maj kåret af Fisketorvets mystery shoppers, for et meget professionelt engagement og får den højest mulige karakter for blandt andet service og rådgivning. 
I Tinderbox finder du Danmarks største og bedste udvalg af eksklusivt tøj og sko til børn blandt eksklusive internationale og nordiske brands.

Velkommen i månedens butik


 

A'petit er åbnet på Fisketorvet

A'petit på Fisketorvet - et kombineret spisested med plads til et pusterum i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Og take away til dig på farten, uden kompromis med hverken kvalitet eller den gode smag.


 

Tinderbox er åbnet

Tinderbox på Fiskeorvet er stormagasinet til de mindste.Her finder du Danmarks største og bedste udvalg af eksklusivt tøj og sko til børn fra 0-16 år. Brands som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Stella McCartney, Sonia Rykel og Michael Kors pryder hylder, stativer og vinduer sammen med et væld af andre eksklusive internationale og nordiske brands.


 

Ønskebørn er åbnet

I ønskebørn Fisketorvet finder du alt til din baby eller barn. I butikken fåes beklædning, sko, textiler samt pusle- og plejesager. Ønskebørn fører også et stort udvalg indenfor legetøj, møbler og udstyr i vogne og lignende tilbehør.
 Velkommen til dig og alle småfolk


 

Gorm's er åbnet på Fisketorvet

Nu bærer Gorm's de stolte italienske pizzatraditioner videre
Pizza er et enkelt koncept. Og med de rette råvarer, velvalgte ingredienser og omhyggelig tilberedning kan der skabes en stor og spændende oplevelse. Gorm’s gourmetpizze laves med knasende sprød og tynd bund tilsat de bedste råvarer.
Gorm’s gourmetpizze laves på koldhævet surdej på Tipo 00 mel. Et unikt håndværk, de bedste gastronomiske ægteskaber og en god portion leg - dét er pizzalove hos Gorm’s! Nyd en uformel og rustik spiseoplevelse såvel som hurtigt gourmetpizza take away.

Glæd dig til vellavede italienske pizze fra Gorm's! 


 

Starbucks er åbnet på Fisketorvet

Velkommen i Starbucks på Fisketorvet. Kom forbi og nyd din favoritkaffe. Der er rig mulighed for at forkæle din søde tand, men du kan også vælge sundere alternativer fra vores brede madudvalg. Prøv f.eks. en croissant til din morgenlatte, en lun sandwich til frokost eller måske en blåbærmuffin til eftermiddagskaffen. 
Velkommen i Starbucks!


 

Normal er åbnet på Fisketorvet

Kom indenfor i Normal og spar 30-50% på 2500 mærkevarer. Konceptet er klart. Det skal være billigt. Og lidt spændende at besøge Normal, en butik hvor der hele tiden kommer nye og spændende varer på hylderne. Velkommen!


 

 

Fisketorvet - Copenhagen Mall tager forbehold for eventuelle tastefejl, ændringer i tilbud, events samt udsolgte lagre