Nyheder

Events & nyheder fra Fisketorvet

Elgiganten er åbnet

Gigantisk udvalg - attraktive priser 
Velkommen indenfor i Elgiganten - Danmarks førende varehuskæde indenfor mærkevare-produkter i forbrugerelektronik og hårde/hvidevarer. Butikken på Fisketorvets er nu Elgigantens nyeste i Danmark.  
Elgigantens butikker og varehuse køber stort ind. Derfor kan du altid købe mærkevarer, radio, tv, tele, computer, hårde/hvidevare og elektronik til den rigtige pris.

Kom hjem med det rigtige udstyr 
I Elgiganten finder du dygtigt og kvalificeret personale der kan hjælpe dig med elektronik, tele, husholdningsapparater og hårde/hvidevarer. Og bestræbelser på at du altid kommer hjem med det rigtige udstyr.
Velkommen indenfor! 


 

Smagfulde dage 19.-28. august

SE PROGRAMMET 19. - 28. AUGUST


 

Kokkeskole for børn

Bliv børnekok - Sjov børnekokkeskole for de 5 - 16 årige

• Deltag i Fisketorvets sjove kokkeskole for de 5 til 16-årige i weekenden
• Spis den lækre mad sammen bagefter ved langborde
• Hør mere og køb billet i Informationen på plan 1

Billet kun 50 kr.
Bestil billet til weekenderne 20.-21. & 27.-28. august
(begrænset antal) 

Kom til langbordsmiddag 27. august

Langbordsmiddag på havnefronten.
Velkommen til Peru! 

Ved lange borde og i godt selskab med andre madglade mennesker, kan du 27. august nyde fantastisk mad og drikke serveret af Panca Peruvian.

Køb billet og oplev sydamerikansk stemning, live-musik og spændende peruvianske mad. 
Lørdag 27. august kl. 19:00 - 21:00

LÆS MERE HER


 

Copenhagen Cooking 19.-28. aug.

Oplev Copenhagen Cooking på Fisketorvet fra 19. til 28. august
Der er kokkeskole for børn, inspirerende live-køkken og arrangementer, hvor du kan smage lækker mad. 

Månedens butik i juli

Kom indenfor
For at sikre at vores gæster oplever den bedste service på Fisketorvet,  tester uafhængige kvalitetsfolk hver måned serviceniveauet i Fisketorvets butikker og restauranter.  
Denne måned kåres Pieces af Fisketorvets mystery shoppers, for et meget professionelt engagement og får den højest mulige karakter for blandt andet service og rådgivning.

Velkommen indenfor i Pieces Fisketorvet! 


 

Street Food Friday

På Fisketorvet elsker vi mad og fredage!
Derfor kan du på fredag og hver fredag resten af sommeren kl. 11.30-20.00 nyde lækker street food på kajen foran Fisketorvet med fantastisk udsigt over Københavns kanaler, cykelslangen og havnebadet.
 

Street Food Friday

SE FREDAGENS BEGIVENHED HER


 

Snup en frisk dukkert


Havnebadet er åbent alle dage

Kombiner din shoppingtur med en dukkert i Havnebadet ved Fisketorvet. Der er tre pools, en for dykning, en til svømning og et børnebassin. Så pak badetøjet og snup en frisk dukkert i sommervarmen. Havnebadet er åbent døgnet rundt, og der er livredder alle dage mellem kl. 11-19.


 

Mød Blæksprutten Bertil

Alle søndage
Hver søndag kan du møde den altid energiske og venlige blæksprutte Bertil i centret. Han går altid rundt sammen med sine to bedste venner Molly og Mille. De er gode til at hjælpe Bertil med alting, og er med til at lege med alle børnene. Når man møder Bertil, kan man af og til være med til at spille hans yndlingsspil ”Fiskespillet”, og hvis man er rigtig heldig kan man vinde gaver. Nogle gange har Bertil også slikposer med, som han deler ud til de søde børn i tidsrummet 12 - 16.


 

Har du mødt vores cykelbutler?


På Fisketorvet gør vi noget ekstra for cyklisterne
Mød vores cykelbutler der står ved hovedindgangen og hjælper dig og din cykel med god og sikker parkering. 


 

Fisketorvets Cykelbutler


 

A'petit er åbnet på Fisketorvet

A'petit på Fisketorvet - et kombineret spisested med plads til et pusterum i hyggelige og uhøjtidelige rammer. Og take away til dig på farten, uden kompromis med hverken kvalitet eller den gode smag.


 

Tinderbox er åbnet

Tinderbox på Fiskeorvet er stormagasinet til de mindste.Her finder du Danmarks største og bedste udvalg af eksklusivt tøj og sko til børn fra 0-16 år. Brands som Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Stella McCartney, Sonia Rykel og Michael Kors pryder hylder, stativer og vinduer sammen med et væld af andre eksklusive internationale og nordiske brands.


 

Ønskebørn er åbnet

I ønskebørn Fisketorvet finder du alt til din baby eller barn. I butikken fåes beklædning, sko, textiler samt pusle- og plejesager. Ønskebørn fører også et stort udvalg indenfor legetøj, møbler og udstyr i vogne og lignende tilbehør.
 Velkommen til dig og alle småfolk


 

 

Fisketorvet - Copenhagen Mall tager forbehold for eventuelle tastefejl, ændringer i tilbud, events samt udsolgte lagre