Nyheder

FAMILIE & BØRN

Her på Fisketorvet gør vi alt hvad vi kan, for at give alle muligheden for at få en hyggelig og bekvem shoppetur. Vi sætter en ære i at opfylde alles behov, og netop af denne grund har vi valgt, også at fokusere meget på at gøre helhedsoplevelsen bedre for børnefamilierne i centret.

Blæksprutten Bertil

Hver søndag kan du møde den altid energiske og venlige blæksprutte Bertil i centret. Han går altid rundt sammen med sine to bedste venner Molly og Mille. De er gode til at hjælpe Bertil med alting, og er med til at lege med alle børnene. Når man møder Bertil, kan man af og til være med til at spille hans yndlingsspil ”Fiskespillet”, og hvis man er rigtig heldig kan man vinde gaver. Nogle gange har Bertil også slikposer med, som han deler ud til de søde børn.


Baby lounge

På centrets plan 2 lige imellem Hunkemöller og Dressmann finder du vores pusleplads, som vi har etableret for at fri vores kunder med babyer for bekymringer med hensyn til bleskift, amning osv. Her kan du i stille og rolige omgivelser, få ordnet hvad der skal ordnes i nødsituationer.


Børnevenlige kundevogne, kid cars og klapvogne

Ved henvendelse i informationen på Fisketorvet, giver vi muligheden for at låne gratis klapvogne. Det vil vi gerne give til de børnefamilier der har brug for det, således at man ikke får unødvendige udfordringer med trætte børn på shoppeturen. Derudover vil vi gerne gøre dagen lidt sjovere for både dig og dine børn, og derfor tilbyder vi både udlån af Kid Cars samt kundevogne lavet som go-karts, som børnene kan sidde i og lade som om de kører bil.


Børnefitness

Hvis dine børn har lyst til at komme i fitnesscenter og få rørt sig lidt, tilbyder FitnessDK Junior Hold for børn og unge mellem 7-14 år. Her vil man kunne blive undervist i en masse forskellige discipliner og øvelser, for at forbedre velværet, konditionen, balancen m.m. Derudover er der mulighed for at tilmelde sig Mor/Baby-hold, hvor man som nybagt mor kan komme ned med sin baby og få bygget kroppen op igen efter fødslen, blandt andet med træning af mave og ryg. Mor/Baby-holdet foregår hver mandag og torsdag kl. 11:00 og du kan se nærmere info her på Fitness side 


Legeland

Når der er brug for en pause fra shopping - så få en kop kaffe mens børnene kan benytte legelandet eller more sig med koralrevsakvariet lige ved siden af caféen.


Armbånd til børnene

Skulle uheldet være ude og en af børnene stikker sporløst af i centret, har Fisketorvet naturligvis også en løsning på det. Kom ned i informationen ved ankomst til Fisketorvet, og få udleveret et armbånd til dit barn. Herpå kan skrives telefonnummer, du kan kontaktes, såfremt dit barn skulle bliver væk i centret.